Tesla šogad tomēr šogad neuzsāks atjaunināt populārās Model Y automašīnas

Tesla šogad neuzsāks atjaunināt  Model Y, sestdien paziņojumā sociālajā medijā X teica uzņēmuma izpilddirektors Elons Masks.

“Šogad nekāds Model Y “atsvaidzinājums” netiks izlaists,” sacīja Masks, piebilstot, ka Tesla nepārtraukti uzlabo savus automobiļus, “tāpēc pat 6 mēnešus jaunāks automobilis būs nedaudz labāks”.

Tesla lēni atsvaidzina savus novecojušos modeļus, jo augstās procentu likmes ir mazinājušas patērētāju apetīti pēc lieliem pirkumiem, savukārt konkurenti Ķīnā, pasaules lielākajā automobiļu tirgū, izlaiž lētākus modeļus.

Pirmo reizi gandrīz četru gadu laikā pirmajā ceturksnī automobiļu ražotāja automobiļu piegādes pasaulē samazinājās.

Pagājušajā gadā tika ziņots, ka Tesla gatavojas pārstrādāt Modelis Y, kura ražošanu plānots sākt 2024. gadā.

Tesla Model Y ir pilnībā elektrisks kompaktais SUV, kuru ražo Tesla, Inc. Tas piedāvā izcilu veiktspēju, ievērojamu darbības rādiusu ar vienu uzlādi un modernu tehnoloģiju klāstu. Model Y ir aprīkots ar Tesla Autopilot sistēmu, kas nodrošina daļēji autonomu braukšanu, un piedāvā plašu interjeru ar pielāgojamu sēdvietu konfigurāciju, lai apmierinātu dažādas ģimenes vajadzības. Ar savu aerodinamisko dizainu un spēcīgo elektromotoru Model Y ir viens no populārākajiem  kompānijas modeļiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment